Store nyheder på vej, hold dig opdateret både på facebook og Instagram! - håber i alle er kommet godt ind i det nye år! Vi ses <3

Betingelser for Deluxe Pizza + Grill


Betingelser for Deluxe Pizza + Grill

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer
Vi tager forbehold for udsolgte varer og trykfejl.

Betaling af varer

Hos Deluxe Pizza + Grill har du to muligheder for betaling. Der kan enten betales via kortbetaling (Dankort, Visa, etc ) eller kontant/mobilepay ved levering. Ved betaling med kreditkort overføres kortinformationerne til Deluxe Pizza + Grill via en sikker forbindelse, der er godkendt af PBS(Nets).

Levering

Der pålægges et beløb på 10-30kr for levering udenfor byzonen. Deluxe Pizza + Grill vil bestræbe sig på at levere dine varer inden for de angivet 45 minutter. Deluxe Pizza + Grill kan i den forbindelse ikke drages til ansvar ved uforsete hændelser ( vejuheld, forkert adresse mm ) der skulle forsinke leveringen. I ferier og på helligdage bør påregnes ekstra leveringstid. Ingen levering af ordre under 100kr.

Fortrydelsesret

Ved køb via hjemmesiden er der ingen fortrydelsesret eller returret, såfremt købet omfatter fødevarer 

Misbrug

Alle former for misbrug af Deluxe Pizza + Grill, bliver automatisk logget og vil dermed blive retsforfulgt. 

Personoplysninger

De personlige oplysninger, som du indtaster under et køb, bruges udelukkende til ordrebehandling, og bliver IKKE videregivet til tredje part. Alle personlige oplysninger gemmes i 10 år for at lette en ny handel og til efterforskning i tilfælde af svindel.


I tilfælde af fejlbestilling eller ændringer af afgivet ordre
Kontakt Deluxe Pizza + Grill på tlf: 55 44 33 44  hurtigst muligt.

Med venlig hilsen

Deluxe Pizza + Grill